top of page

Wunderbar Vegan

Professional Vegan Haircare

wunderbar vegan hair


Wunderbar Vegan zijn professionele natuurlijke haarverzorgingsproducten vrij van overbodige schadelijke additieven, vegan, cruelty free en duurzaam geproduceerd.



Wunderbar gebruikt een gepatenteerd revitaliserend tri-complex om de haarkwaliteit zichtbaar te verbeteren en een optimale kleurbescherming garanderen.

Het beschermt het haar tegen invloeden van buitenaf, voegt glans toe aan de hoornlaag, voorkomt kleurverlies op kwetsbare plekken, versterkt het haar, verlengd de levensduur van je kleur, houd je haar gezond en doet ze stralen.




Wunderbar Vegan Color Protect


Wunderbar Vegan Color Protect


De Color Protect lijn helpt om lang houdbare kleur te behouden terwijl het haar gezond en gehydrateerd blijft dankzij het belangrijkste ingrediënt; Argan Olie. Ook geformuleerd met Mahonie extract, houdt de Color Protect lijn het haar glanzend en de kleur levendig. Verpakt in een duurzame verpakking en 100% Veganistisch. Beschikbaar in shampoo, conditioner en haarmasker.





Wunderbar Vegan Sheer Silver


Wunderbar Vegan Sheer Silver


Sheer Silver is de Wunderbar haarverzorgingslijn voor blondines. Sheer Silver neutraliseert gele tinten in slechts één wasbeurt dankzij het violette pigment. Gecombineerd met Arganolie om het haar zacht te houden en te beschermen tegen externe factoren versterkt Sheer Silver de natuurlijke highlights waardoor het haar er gezonder en glanzender uitziet na slechts één wasbeurt. Verpakt in een duurzame verpakking en 100% Veganistisch. Beschikbaar in shampoo, conditioner en haarmasker.



Wunderbar Vegan Head'n Hair



Wunderbar Vegan Head'n Hair


Voor algemeen comfort voor de hoofdhuid en zachte verlichting van overgevoeligheid bevat deze reeks ph balancing producten Aloë Vera, waarvan bewezen is dat het het vochtgehalte van de hoofdhuid herstelt en irritatie van roos tot droogte verzacht. Verpakt in een duurzame verpakking en 100% Veganistisch.Beschikbaar in shampoo, conditioner en haarmasker.







Wunderbar Vegan Nutri Repair

Wunderbar Vegan Nutri Repair

Dit aanvullend gamma is een SOS voor overbewerkt en beschadigd haar. Help beschadigd haar te herstellen en te versterken door het te behandelen met Nutri Repair. Beschikbaar in shampoo, conditioner en haarmasker.





Wunderbar Vegan Smoothin' Soft

Wunderbar Vegan Smoothin' Soft

Wunderbar's Smooth'n Soft lijn gebruikt een krachtige combinatie van ingrediënten waaronder Arganolie en Crambe Abissinica om het haar te verzachten, de elasticiteit te herstellen en de statische elektriciteit die pluizig haar veroorzaakt te voorkomen. Beschikbaar in shampoo, conditioner en haarmasker.



Wunderbar Vegan Volume Boost

Wunderbar Vegan Volume Boost

Een volumegevende shampoo die body en vitaliteit toevoegt aan fijn, slap haar zonder het haar te ontdoen van vocht. Phyto-Keratine versterkt de haarvezel en behoudt de elasticiteit en conditie van het haar. Het Revitaliserende Tri-Complex met Arganolie beschermt het haar en helpt de kleur te beschermen tegen invloeden van buitenaf, waardoor een langdurig resultaat wordt gegarandeerd. Beschikbaar in shampoo.




Wunderbar Vegan Styling

Wunderbar Vegan Styling

Alle producten in de stylinglijn bevatten een uniek 48h Fix-Complex, een speciaal geheugeneffect op basis van harsen, die reactiveren bij contact met water. Dit maakt het mogelijk het oorspronkelijke kapsel op elk moment opnieuw te creëren. Daarnaast bevat de Wunderbar Styling lijn een efficiënte UV-filter om het haar en de haarkleur te beschermen tegen UV-stralen. Het bevat ook arganolie, die een belangrijke glansversterkende, beschermende en anti-verouderende rol speelt. Wunderbar styling.



Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page