top of page

Pretty Curly Girl

natuurlijk - duurzaam - vegan - cruelty free - CG approved

vrouw met krullend haar van pretty curly girl

Pretty Curly Girl is een duurzaam merk van professionele haarproducten uit Nederland speciaal ontworpen voor krullend haar. Het wordt wereldwijd geprezen door professionals, krullenkappers en consumenten. De eigen ontwikkelde verzorgingsroutine voor krullend haar optimaliseert de verzorging van je krullen en helpt je in de keuze naar het juiste product. We zijn razend enthousiast over het gebruik en de resultaten van de shampoo, conditioner en stylingproducten van Pretty Curly Girl. Het merk is in geen tijd uitgegroeid tot de referentie voor krullend haar in de Benelux. Met Pretty Curly Star is er ook een productlijn voor de allerkleinste krullenbolletjes.Natuurlijke en duurzaam

vrouw met krullen van pretty curly girl

De haarproducten van Pretty Curly Girl bevatten een hoge concentratie aan zorgvuldig geselecteerde actieve ingrediënten die specifiek dienen voor krullen. Het merk voldoet aan de normen van de Curly Girl Methode (CG), bevat tot 98% natuurlijke ingrediënten, is vegan en vrij van overbodige schadelijke additieven zoals sulfaten, alcohol, siliconen en parabenen.


Curly Girl Methode

vrouw met krullen van pretty curly girl

De CG methode of Curly Girl Methode is een methode die voorschrijft hoe je diverse types krullen optimaal kan verzorgen en welke producten je daarbij het best kan gebruiken. Omdat krullend haar gevoeliger is voor uitdroging en schade, kijkt deze methode naar welke ingrediënten best vermeden worden om op lange termijn je krullen sterk, gezond en glanzend te houden. Heb je last van dof, droog of beschadigd haar, ga dan voor de Curly Girl Methode, vraag eventueel advies aan een krullenkapper en kies voor een merk zoals Pretty Curly Girl dat vrij is van sulfaten, minerale oliën, siliconen, wax en alcohol. Deze ingrediënten worden vermeden omdat ze te agressief zijn voor krullend haar. Ze laten je haar uitdrogen, doen je krullen verdwijnen en beschadigen de haarvezel. Door toepassing van CG approved shampoo, conditioner en stylingproducten optimaliseer je de vochtbalans in je haar en houd je je krullen in optimale conditie. Ze maken je haren zijn sterk en gezond, voorkomen frizz en pluis, maken je krullen sterker en veerkrachtiger en doen ze prachtig glanzen.


Pretty Curly Hair Routine

haar en krullen wassen met pretty curly girlJe krullen verzorgen was nog nooit zo leuk en makkelijk met de Pretty Curly Girl 3 Step Curly Hair Routine:  • Stap 1: Reinigen: Houd je haar en hoofdhuid schoon met Pretty Curly Girl shampoo.

Heb je een milde hoofdhuid reiniger nodig, moet je opgehoopte restanten verwijderen of ga je voor een co-wash?  • Stap 2: Verzorgen: Pretty Curly Girl shampoo conditioner om het haar te ontwarren, klitvrij te maken en en te hydrateren.

Zijn je krullen erg droog en/of beschadigd en hebben ze een proteïne boost nodig?


  • Stap 3: Stylen: Pretty Curly Girl stylingproducten voor extra volume, glans en definitie, met lange houdbaarheid.

Wat is het gewenste resultaat? Wil je extra volume, definitie en/of glans?

Pretty Curly Stars


kind met krullen van pretty curly girl

Ook de krullen van je kind verdienen de juiste zorg en met een eigen brand voelen ze zich extra speciaal. Curly Stars bevat een natuurlijk parfum of je kan kiezen voor een volledig parfumvrije variant.


"Als we onze kinderen leren dat krullen hebben leuk is dan zullen ze van hun krullen houden" Hanane El Fizazi.Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page