top of page

SUMMERDEAL

5% KORTING VANAF 75€ - actiecode 24OFF5

10% KORTING VANAF 100€ - actiecode 24OFF10

15% KORTING VANAF 150€ - actiecode 24OFF15

Webwinkel

  Bedankt voor het abonneren!

  Ervaar de pracht van de natuur in je haar

  Over ons
  natuurlijke haarproducten la bazaar du haar

  Labazaarduhaar.com

  Welkom bij de webshop voor duurzame en natuurlijke haarverzorging voor België en Nederland. Bij La Bazaar du Haar vind je een eerlijk en integer aanbod van haar- en huidverzorgingsproducten, telkens met een uniek verhaal, van de hoogste kwaliteit, met natuurlijke ingrediënten en verantwoord geproduceerd. Geen merken met 'groene marketing', maar cosmetica producenten die zich daadwerkelijk inzetten voor gezondere producten, een beter milieu en ecologisch verantwoord ondernemen, met het beste resultaat voor jou huid en haren. Als professionele kapper en haarstylist staan we je graag bij met raad en advies om het juiste product te vinden dat het beste bij jou past. 

  Ervaar de pracht van de natuur in je haar​!

  Bij La Bazaar du Haar kijken we naar drie kernwaarden voor onze producten: natuurlijk, duurzaam en cruelty free. We selecteren hoogwaardige natuurlijke haar- en huidproducten die volledig vrij zijn van overbodige schadelijke additieven zoals parabenen, sulfaten en siliconen en die tot 98% natuurlijke ingrediënten bevatten. Onze merken RedkenWunderbar Vegan, Pure Elements en Pretty Curly Girl zijn vegan (Vegan Society™ en PETA approved), ECOCERT organisch gecertificeerd en niet getest op dieren. Ze worden geproduceerd binnen de EU en behoren tot werelds meest natuurlijke en duurzame haarverzorging. Goed voor je haren en goed voor het milieu. Zo ervaar jij de pracht van de natuur in je haar. 

  Ecologisch en duurzaam

  We kiezen bewust voor producten van eigen bodem en niet meer voor geïmporteerde merken die omwille van het overzeese transport een enorme CO² uitstoot met zich meebrengen. Pure Elements (België) en Pretty Curly Girl (Nederland) worden duurzaam geproduceerd binnen de EU volgens de hoogste kwaliteit- en veiligheids normen met een groen productieproces en transportbeleid. Alle producten hebben een duurzame verpakking van 100% PCR (Post Consumer Recycled) plastic of glas en worden verstuurd in FSC karton met gerecycled vulpapier als bescherming. Zo dragen we actief bij aan het verkleinen van onze ecologische voetafdruk. 

  Values

  De webshop mocht in 2020 een prijs ontvangen voor 'uitmuntende klantenservice en dienst na verkoop'. La Gare du Haar kreeg de titel ‘groenste salon van limburg’. De merken Pure Elements en Pretty Curly Girl behoren tot de meest natuurlijke en duurzame haarproducten van Europa en wonnen samen meerder beauty awards voor innovatie en kwaliteit en zijn bekroond met labels voor organisch gecertificeerde ingrediënten en haarverzorging vrij van overbodige schadelijke additieven. Alle merken zijn vooruitstrevend op gebied van ecologisch en verantwoord ondernemen en zetten zich in voor het milieu, authenticiteit en inclusie. Pretty Curly Girl verovert de wereld voor krullend haar en is Curly Girl approved. Samen met Kiki Curls behoort dit gamma tot de beste Curly Girl producten voor krullend haar binnen de professionele haarverzorging wereldwijd. Redken zet zich in voor gender neutraliteit, non diversiteit en maatschappelijk engagement. Pure Elements ontwikkelt natuurlijke hypoallergene formules voor de gevoelige huid, dermatologisch getest en biologisch afbreekbaar binnen 28 dagen. ​

  Online Bestellen

  Bestel je favoriete natuurlijke shampoo, conditioner of styling van  RedkenWunderbar Vegan,  Pure Elements en Pretty Curly Girl eenvoudig en snel. 

  Persoonlijke service

  We staan je via verschillende kanalen bij voor al je vragen. Gaat er eens iets mis, dan lossen we dat snel en accuraat op. We zetten alles op alles voor een gebruiksvriendelijke website met zo min mogelijk klikken.  Heb je enige feedback vernemen we het graag via info@labazaarduhaar.com. Het meest trots zijn we op onze positieve klantenrecensies en gemiddelde score uit Google en Trustpilot reviews van 9.8.

   

  We wensen je veel plezier bij labazaarduhaar.com!

  Bedankt voor je bezoek en het vertrouwen om online bij ons te winkelen.