top of page

Kiki Curls

Kiki Curls is een professioneel merk van haarproducten voor krullen geproduceerd in Nederland. De lijn bestaat uit 100% CG (Curly Girl) approved producten voor het perfecte krullend haar, verdeeld in 4 eenvoudige stappen: reinigen, verzorgen en stylen. Deze haarproducten hydrateren rijkelijk en zijn vrij van overbodige additieven die schade toebrengen aan je haar. Ze zijn geschikt voor elk type krul en geven extra veerkracht en definitie aan je haren zonder ze te verzwaren. Lees meer over Kiki Curls.Een mild reinigende combinatie van een shampoo en condtioner in één. Vrij van sulfaten en speciaal ontwikkeld als eerste stap voor prachtige niet-pluizende krullen.
De ultieme haarhersteller om je krullen weer in topconditie te krijgen. Het maakt je haar weer sterk, herstelt poreus haar en voorkomt kroes, frizz en pluis.


De meest complete finisher voor krullend haar. Het ontwart, versterkt, definieert, ontpluist, geeft glans, beschermt tegen hitte beschadiging en houdt je krullen in controle.De crème voor krullen om te finishen met een medium hold, glans, volume en zeker zonder pluis.
Curly Girl Methode

De CG methode of Curly Girl Methode is een methode die voorschrijft hoe je diverse types krullen optimaal kan verzorgen en welke producten je daarbij het best kan gebruiken. Omdat krullend haar gevoeliger is voor uitdroging en schade, kijkt deze methode naar welke ingrediënten best vermeden worden om op lange termijn je krullen sterk, gezond en glanzend te houden. Heb je last van dof, droog of beschadigd haar, ga dan voor de Curly Girl Methode, vraag eventueel advies aan een krullenkapper en kies voor een merk zoals Pretty Curly Girl dat vrij is van sulfaten, minerale oliën, siliconen, wax en alcohol. Deze ingrediënten worden vermeden omdat ze te agressief zijn voor krullend haar. Ze laten je haar uitdrogen, doen je krullen verdwijnen en beschadigen de haarvezel. Door toepassing van CG approved shampoo, conditioner en stylingproducten optimaliseer je de vochtbalans in je haar en houd je je krullen in optimale conditie. Ze maken je haren zijn sterk en gezond, voorkomen frizz en pluis, maken je krullen sterker en veerkrachtiger en doen ze prachtig glanzen.

vrouw met kiki curls


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page