top of page
vrouw met krullen

Pretty Curly Girl

Pretty Curly Girl is een duurzaam merk van professionele haarproducten uit Nederland speciaal ontworpen voor krullend haar. Het gamma bestaat uit Pretty Curly Girl shampoo, conditioner en stylingproducten en wordt geprezen door gebruikers en krullenkappers wereldwijd. De eigen ontwikkelde routine voor krullend haar optimaliseert de verzorging van je krullen en helpt je in de keuze van het juiste product. Iedereen is razend enthousiast over het gebruik en de resultaten van de shampoo, conditioner en stylingproducten van Pretty Curly Girl en het merk behoort in geen tijd tot de beste producten voor krullend haar wereldwijd. Met Pretty Curly Star, een eigen productlijn voor baby's en kinderen worden ook de allerkleinste krullenbolletjes niet vergeten. 

 

Natuurlijke en duurzaam

De haarproducten van Pretty Curly Girl bevatten een hoge concentratie aan zorgvuldig geselecteerde actieve ingrediënten die specifiek dienen voor krullen. Het merk voldoet aan de normen van de Curly Girl Methode (CG), bevat tot 98% natuurlijke ingrediënten en is vrij van overbodige schadelijke additieven zoals parabenen. Daarnaast zijn de shampoo en haarverzorging vegan en niet getest op dieren. De verpakking is uiterst duurzaam en gemaakt van 100% gerecycled plastic. Het maakt van Pretty Curly Girl één van de beste producten voor krullen binnen de professionele haarverzorging. 

natuurlijk - duurzaam - vegan - cruelty free - CG approved

Curly Girl Methode

De Curly Girl Methode is een methode die voorschrijft hoe je diverse types krullen optimaal kan verzorgen en welke producten je daarbij het best kan gebruiken. Omdat krullend haar gevoeliger is voor uitdroging en schade, kijkt deze methode naar welke ingrediënten best vermeden worden om op lange termijn je krullen sterk, gezond en glanzend te houden. Heb je last van dof, droog of beschadigd haar, ga dan voor de Curly Girl Methode, vraag eventueel advies aan een krullenkapper en kies voor een merk zoals Pretty Curly Girl dat vrij is van sulfaten, minerale oliën, siliconen, wax en alcohol. Deze ingrediënten worden vermeden omdat ze te agressief zijn voor krullend haar. Ze laten je haar uitdrogen, doen je krullen verdwijnen en beschadigen de haarvezel. Door toepassing van CG approved shampoo, conditioner en stylingproducten optimaliseer je de vochtbalans in je haar en houd je je krullen in optimale conditie. Ze maken je haren zijn sterk en gezond, voorkomen frizz en pluis, maken je krullen sterker en veerkrachtiger en doen ze prachtig glanzen. Pretty Curly Girl behoort tot de beste Curly Girl producten in de markt. 

model curly girl methode
krullenkapper haar wassen met pretty curly girl

3 Step Pretty Curly Hair Routine

Je krullen verzorgen was nog nooit zo leuk en makkelijk met de Pretty Curly Girl 3 Step Curly Hair Routine:

 

Stap 1: Reinigen

Houd je haar en hoofdhuid schoon met Pretty Curly Girl shampoo.

  • Heb je een milde hoofdhuid reiniger nodig, moet je opgehoopte restanten verwijderen of ga je voor een co-wash?

  • Ontdek de Stap 1 producten.

Stap 2: Verzorgen

Pretty Curly Girl conditioner om het haar te ontwarren, klitvrij te maken en en te hydrateren.

  • Zijn je krullen erg droog en/of beschadigd en hebben ze een proteïne boost nodig?

  • Ontdek de Stap 2 producten.

 

Stap 3: Stylen

Pretty Curly Girl stylingproducten voor extra volume, glans en definitie, met lange houdbaarheid. 

  • Wat is het gewenste resultaat? Wil je extra volume, definitie en/of glans?

  • Ontdek de Stap 3 producten.

Pretty Curly Stars

Ook de krullen van je kind verdienen de juiste zorg en met een eigen brand voelen ze zich extra speciaal. Curly Stars bevat een natuurlijk parfum of je kan kiezen voor een volledig parfumvrije variant. 

"Als we onze kinderen leren dat krullen hebben leuk is dan zullen ze van hun krullen houden" Hanane El Fizazi. 

meisje met krullend haar van pretty curly stars
bottom of page