top of page

Verzenden
Wij verwerken de bestellingen meteen na plaatsing en verzenden, indien voorradig, binnen de 24u via Bpost of DPD, gratis vanaf 45€ in België en 65€ in Nederland.

 

Leveringen

Levering vindt plaats 1-3 werkdagen na uw bestelling. Voor Nederland 2-10 dagen. Uw pakket is verzekerd en kan worden getraceerd via de trackingcode van de transporteur. Uitzonderingen von onze zijde communiceren wij u meteen, telefonisch of via email. Levertermijnen zijn indicatief. Invloed op de levering door toedoen van de transporteur valt buiten onze wil en machtiging.
 

Retourneren
Voldoet het product niet, of in geval van schade, dan vragen wij u om dit binnen 5 werkdagen na levering aan ons te melden en ongeopend, ongebruikt terug te zenden. Neem voor retourzendingen altijd even contact op, telefonisch of via info@labazaarduhaar.be

De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening en het pakket dient voldoende gefrankeerd naar ons te worden toegestuurd.
Let op een goede verpakking om beschadigingen tijdens het transport tegen te gaan. U draagt zelf het risico voor een retourzending. Wij ontvangen retourzendingen tot uiterlijk 10 werkdagen na uw ontvangst. 

Klachten
Eender welke aard van klacht, foutief besteld, vergissing, service, enz. mag u ons telefonisch, schriftelijke of via email kenbaar maken binnen 10 dagen na levering met vermeldign van uw bestelnummer. Wij zoeken dan een passende oplossing.

Garantie
Alle artikelen vallen onder de standaard fabrieksgarantie, mits normaal gebruikt en de onderhoudsvoorschriften toegepast zijn.

Privacy en algemene voorwaarden

Onze contactgegevens webshop

La Bazaar du Haar | BE0744907837

info@labazaarduhaar.be

Stationsstraat 77, 3941 Eksel

iDeal_betalen-logo-95D5F307CD-seeklogo.c
bottom of page