top of page

Verzenden
Wij verwerken de bestellingen meteen na plaatsing en verzenden, indien voorradig, binnen de 24u via Bpost of DPD, gratis vanaf 45€.

Leveringen

Levering vindt plaats 1-3 werkdagen na uw bestelling. Voor Nederland 1-4 dagen. Uw pakket is verzekerd en kan worden getraceerd via de trackingcode van de transporteur. Uitzonderingen van onze zijde communiceren wij u meteen, telefonisch of via email. Levertermijnen zijn indicatief. Invloed op de levering door toedoen van de transporteur valt buiten onze wil en machtiging.

Schade & retour

Elke vorm van schade of defect mag u ons melden via info@labazaarduhaar.com. Graag met een foto van de schade in de originele verpakking, met de zendzegel leesbaar. Wij regelen u een gratis retourlabel en ruilen het product na verificatie. Ook bij het ontvangen van een foutief product of als er iets in de bestelling ontbreekt regelen we een gratis retourlabel en ruiling of sturen we de ontbrekende artikelen meteen na. In het geval een product niet voorradig is kan het zijn dat we de bestelling opsplitsen en sturen we het ontbrekende item zo snel mogelijk gratis na. U wordt van enig issue met de bestelling altijd op de hoogte gebracht. Voor elke andere vorm van retourzending, behalve schade opgetreden tijdens het transport, staat u zelf in voor de verzendkost. 

Klachten
Eender welke aard van klacht mag u ons telefonisch, schriftelijke of via email kenbaar maken binnen 10 dagen na levering met vermelding van uw bestelnummer. Wij zoeken dan een passende oplossing.

Garantie
Alle artikelen vallen onder de standaard fabrieksgarantie, mits normaal gebruikt en de onderhoudsvoorschriften toegepast zijn.

Privacy en algemene voorwaarden

Onze contactgegevens webshop

La Bazaar du Haar | BE0744907837

info@labazaarduhaar.be

Stationsstraat 77, 3941 Eksel

iDeal_betalen-logo-95D5F307CD-seeklogo.c
bottom of page