top of page

Geniet van de lente!

Bijgewerkt op: 20 apr. 2022

Wij hebben er zin in en je haren ook! Geniet volop van de lentezon en laat je haren stralen. Bescherm ze daarbij tegen de eerste UV-stralen en zorg voor voldoende hydratatie voor een optimaal kleurbehoud een ultieme glans. Ontdek de 10-in-1 ontwarrende leave-in formule Dreamful van Medavita die styled, verzorgt en beschermt, of de Aloxxi Split Ends Mend die helpt tegen gespleten punten. Blaas je haarkleur nieuw leven in met de verzorgende kleurspoelingen Medavita Choice Color Mask of ontdek het volume en de geur van perzikbloesems met de O'right Peach Blossom lijn.



Tot 12.5% extra voordeel en korting

medavita choice glowing duo


Ontdek de nieuwe elegante en extra voordelige Medavita Duo boxen met een 250ml shampoo en 150ml haarmasker en geniet 12.5% korting!


33€ ipv 37.70€




o'right golden rose conditioner



Of kies één van de sets van O'right, samengesteld per haartype, die je zelf verder kan aanvullen met optionele producten, en geniet 10% korting.


Vanaf 46.76€






Medavita 10-in-1 Dreamful Leave In Conditioner

Dé verzorgende en ontwarrende haarcrème die werkelijk alles kan. Hij maakt het haar glad en glanzend zonder het vet te maken, voedt intens, herstelt en maakt pluisvrij. De formule bevat UVa en UVb filters die beschermen tegen UV stralen en is verrijkt met een exclusief complex van natuurlijke oliën (Sacha Inchi, Moringa, Sweet Cyperus en lijnzaad) die dienen als een bron aan antioxidanten voor een onweerstaanbare glans en voeding. Je haar wordt optimaal beschermd tegen uitdroging en schadelijke factoren van buitenaf. Ontdek zijn 10 eigenschappen:

medavita dreamfull all in one conditioner 10 in 1 leave in cream

  1. ultra-ontwarrend

  2. verzorgt en maakt zijdezacht

  3. geeft glans

  4. antifrizz

  5. voorkomt gespleten punten

  6. beschermt de haarkleur

  7. geeft volume

  8. maakt styling gemakkelijker

  9. herstelt droog en beschadigd haar

  10. biedt UV-bescherming




Aloxxi Split Ends Mend

Een gepatenteerd serum met peptiden, als bouwsteen voor keratine en appelstamcellen die het haar herstellen en versterken en toekomstige haarbreuk voorkomen. Aloxxi's Advanced Recovery Technology herstelt gespleten haarpunten, voedt de haren en maakt het haar weer sterk.

De unieke formule is makkelijk in gebruik en geeft meteen resultaat. Je brengt de split ends mend aan op handdoek droog haar waarbij je het zachtjes in masseert in de haarpunten.

aloxxi split ends mend tegen gespleten punten K18 peptiden

Medavita Choice Color Mask


medavita choice color mask kleurspoeling

Deze verzorgende kleurspoelingen zijn vrij van overbodige schadelijke additieven en staan garant voor intense kleuropfrissing met een levendig resultaat en een prachtige glans. De formule bevat het gepatenteerde NutriKeraPlex om haarbreuk tegen te gaan en te herstellen. Medavita Choice Mask zorgt voor een herleving van je haarkleur door de reflecties te versterken en het haar intens te voeden. Het bevat semi-permanente kleurpigmenten (pigmenten die zich aan de haren hechten en geleidelijk uitwassen), olie van bosbessenzaad en kokosolie voor gezonde en gehydrateerde haren met een prachtige kleur en glans. Medavita Choice Color Mask is beschikbaar in 9 tinten. De tint van het gekozen masker dient zo nauw mogelijk aan te sluiten bij de huidige tint een toonhoogte van je haren voor een optimaal resultaat. De lichte tinten: zilvergrijs en beige worden gebruikt als kleur op hoogblond of ontkleurd haar, of om ongewenste warme ondertonen te neutraliseren. De neutrale tint geeft extra glans aan alle haarkleuren of kan gemengd met een ander Medavita Choice masker om de tint te verlichten. Deze kleurspoeling dient 20 minuten in te werken. Daarna zorgvuldig uitspoelen en de handen grondig wassen.


O'right Peach Blossom

O'right peach blossom shampoo en bodywash

Een natuurlijke volume shampoo die het haar zichtbaar voller maakt of een hydraterende douchegel die de huid rijkelijk verzorgt. Beide met de zoete geur van perzikbloesems. De shampoo reinigt en verzacht de hoofdhuid. Hij geeft volume aan het haar zonder het te verzwaren en beschermt tegen UV-straling. Hij zorgt dat je kleur langdurig levendig blijft en geeft een mooie natuurlijke glans.

De douchegel hydrateert rijkelijk en voedt de huid. Hij spoelt makkelijk af en laat geen residu na met een zijdezachte, gladde huid als resultaat.


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page