top of page

Nieuw: Medavita Keratin Miracle

Bijgewerkt op: 30 dec. 2022

Dé natuurlijke keratine behandeling voor gezond, stralend, glad en glanzend haar.


- EEN DISCIPLINE OM HAAR TE TEMMEN EN TE LATEN GLANZEN -


Vaarwel aan kroes en pluizig haar


Medavita heeft een innovatieve formule ontwikkeld die langdurig perfect glad, glanzend en zijdeachtige haren garandeert. Een zorgvuldig geselecteerde combinatie van actieve ingrediënten van natuurlijke oorsprong maken het haar licht en stralend.


De kracht zit in een gecombineerde werking van fytokeratine en kostbare verzorgende oliën.


De keratine behandeling is geschikt voor iedereen de kroes uit zijn haren wil verbannen, zowel in je natuurlijke krul of bij steil en glad haar. Het hydrateert en vult het proteïne tekort in de haren aan voor perfect glad en gezond glanzend haar.




Perfect glad en steil haar

Een steil kapsel is een uitdrukking van het verlangen van een vrouw naar orde, elegantie en sensualiteit.



De vijanden van glad en steil haar zijn:

  • dehydratatie, door gebrek aan keratine

  • proteïne tekorten, door een voedingspatroon met weinig eiwitten en essentiële aminozuren

  • schade door hitte van warmtebronnen

  • chemische behandelingen

  • overvloedig gebruik van stylingproducten en apparaten




Medavita Keratin Miracle vult deze tekorten aan in de kern van het haar en zorgt voor een langdurige voeding en bescherming voor een stralend resultaat.

De dermatologisch geteste formule bevat Amino Concentré, fytokeratine uit tarwe en soja en kostbare verzorgende macadamia-, katoenzaad- en zoete amandelolie.


Medavita Keratin Miracle

Het verzorgende gamma van Medavita Keratin Miracle biedt je haren een ware keratine behandeling waarbij het tekort aan eiwitten en aminozuren in de haren wordt aangevuld en de haarschubben zorgvuldig worden hersteld en gesloten. Je haren worden beschermt tegen externe schadelijk factoren voor een stralend en glanzend resultaat. Deze verzorgende lijn voor thuisgebruik elimineert alle pluis en kroes uit je haren en geeft je haren een ultieme glans na elke wasbeurt en styling. Zo creëer je een prachtige natural look, ook in krullend haar of de perfecte glad gestylde haren. Kies je voor het laatste, dan biedt de Medavita Keratin Miracle Smoothing Thermo Defence Spray je de optimale bescherming tegen de hitte van stijl- of krultang tot 230°C!



Ontdek en bestel Medavita Keratin Miracle online



Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page