top of page

Nieuw: O'right Recoffee Repair Hair Cream

Volume, glans en een stralende kleur!

O'right Recoffee Repair Hair Cream 100ml

Ontdek de magie van koffie voor je haren. O'right blijft zijn unieke concept van caffeïne extract en koffie olie voor de haren verder uitbouwen. Dat dit wonderen doet op basis van herstel, groei en bescherming leerden ons de Recoffee Caffeïne Shampoo, Conditioner en Botanical Scalp Revitalizer al. Met de nieuwe Recoffee Repair Hair Cream gaat O'right nog een stap verder om je haren van binnenuit te herstellen, met volle, zijdezachte, gezonde natuurlijke haren als resultaat!Cradle 2 Cradle

O'right creëerde de Recoffee Caffeïne lijn, met ultrasoon gewonnen caffeïne extract en gerecycled koffiegruis, volledig volgens het cradle 2 cradle principe:


Intense verzorging, extra volume en kleurbehoud

De nieuwe O'right Recoffee Repair Hair Cream is een natuurlijke haarcrème met intens voedende eigenschappen, voor zijdezachte haren met extra volume. Hij herstelt je haren van binnenuit en verstevigt ze vanaf de basis over de hele lengte. Hij geeft extra voeding, volume en glans en versterkt de intensiteit en levensduur van je haarkleur. Voor een zijdezacht, gezond en stralend resultaat. De O'right Recoffee Repair Hair Cream is hiermee meteen ook de vervanger voor de O'right Volumizing Hair Cream die niet meer wordt geproduceerd.

Maak komaf met droog, dun, frizzy, futloos en beschadigd haar en ga in 3 stappen naar moeiteloos gezond haar:

  1. Herstellen: natuurlijke koffie olie gewonnen uit gerecycled koffiegruis revitaliseert en herstelt het haar van binnenuit. Het maakt de haren gezond en sterk en geeft extra volume.

  2. Voeden: Olijfblad extract in combinatie met de koffie olie voeden intens en maken je haren zijdezacht.

  3. Kleurbehoud: wasabi wortel extract beschermt het haar, voorkomt frisé en geeft extra intensiteit aan de kleur en verlengt de levensduur van je haarkleur.

O'right Recoffee Repair Hair Cream 100ml

Gebruik

Een hoeveelheid aanbrengen op de handpalm, uitwrijven in beide handen en aanbrengen op (handdoek)droog haar. Brushen voor het gewenste volume en resultaat. Combineer met andere producten uit de O'right Caffeïne lijn of één van de O'right oliën. Bekijk ook het O'right volume pakket en doe extra voordeel.


O'right Recoffee Repair Hair Cream 100ml

De nieuwe O'right Recoffee Repair Hair Cream 100ml - 39.95€


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page