top of page

Nieuw: O'right Wild Rose

Ontdek de nieuwe lijn O'right Wild Rose: voor dof, droog, beschadigd en gekleurd haar. Met gecertificeerd organisch extract van de zwarte baccara roos.


O'right Wild Rose Shampoo

O'right wild rose shampoo

Een natuurlijke herstellende shampoo voor dof, droog en beschadigd haar en voor haar dat een chemische behandeling zoals (ont)kleuring of permanent heeft ondergaan. Deze shampoo voedt intens het haar en vult tekorten aan waar nodig, voor een gezond en stralend resultaat. Hij dringt diep door in het haar en herstelt en regenereert de haarvezel waar nodig.


o'right wild baccara rose
  • Zwarte Baccara-roos extract versterkt het haar en beschermt het tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Het herstelt de natuurlijke glans van het haar.

  • Vitamine B5 hydrateert intens en herstelt schade en haarbreuk.

  • Plantaardig squalaan extract voedt en hydrateert het haar en voorkomt frisé en pluis. Het verbetert de glans en gladheid van het haar.

Beschikbaar in 400ml en 1L.O'right Wild Rose Conditioner

O'right wild rose conditioner

Een natuurlijke herstellende conditioner voor dof, droog en beschadigd haar en voor haar dat een chemische behandeling zoals een kleuring, bleaching of permanent heeft ondergaan. Deze crèmespoeling voedt je haren intens en maakt ze zijdezacht. Hij herstelt de natuurlijke glans van het haar, voorkomt pluis en frisé en intensifieert de reflectie van je haarkleur.


O'right wild rose squalaan

  • Zwarte Baccara-roos extract beschermt het haar tegen schadelijke invloeden van buitenaf en herstelt de natuurlijke glans van het haar.

  • Plantaardig squalaan voedt, hydrateert en temt pluizig haar. Het verbetert de glans en maakt zijdezacht. 

Beschikbaar in 250ml
O'right Wild Rose Foaming Cleanser 220ml

O'right Wild Rose Foaming Cleanser 220ml

Een natuurlijke schuim voor het gelaat die de schoonheid van wilde roos transformeert in een krachtige zuiverende reiniger om vuil en make-up zacht en zorgvuldig te verwijderen. Natuurlijke en organische regenererende ingrediënten zorgen ervoor dat de huid rijkelijk wordt gehydrateerd en vocht diep van binnen wordt verzegeld, voor een gezonde en stralende huid.
ZERO CARBON


Het nieuwe O'right Wild Rose wordt volledig CO² neutraal geproduceerd. De donkerroze fles staat symbool voor de zero-carbon productie en zero-impact voor mens en aarde. De verpakking is gemaakt van 100% PCR (post-consumer recycled) plastic met pigmentkorrels van de wilde roos, met een gemiddelde koolstofreductie van 80%. Ze is bedrukt met natuurlijke soja inkt en bevat een biologisch afbreekbare duurzame dop van moso bamboe.

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page