top of page

Nieuw: O'right Forest Green Tea Hand Cream

Natuurlijke verzorgende handcème op basis van groene thee extract.

O'right forest green tea hand cream

Een natuurlijke verzorgende handcrème rijk aan polyfenolen die de vitaliteit van de huid herstellen en de huid beschermen tegen de invloeden van schadelijke omgevingsfactoren.

Geschikt voor alle huidtypes, droge handen in het bijzonder.

Natuurlijke botanische melanges balanceren, herstellen en verzegelen het vocht in je handen, waardoor ze fluweelzacht en soepel aanvoelen.

o'right forest green tea handcream
  • Organisch gecertificeerd biologisch groene thee-extract, rijk aan polyfenolen: versterkt de beschermende barrière van de huid en herstelt de vitaliteit.

  • Natuurlijke zonnebloemolie: voedt, hydrateert, balanceert, herstelt en kalmeert de huid

  • Natuurlijke hydraterende essence van groente thee: vormt een natuurlijke barrière op de huid, verhoogt het vochtgehalte en laat de handen fluweelzacht en soepel aanvoelen.


ZERO CARBON

o'right zero carbon green haircare

Een volledig CO² neutraal geproduceerde verpakking. De bosgroene tube staat symbool voor de zero-carbon productie en zero-impact voor mens en aarde. Deze O'right Forest Green Edition is gemaakt van gerecycled aluminium en bladgroenkorrels, met een gemiddelde koolstofreductie van 80%. Ze is bedrukt met natuurlijke soja inkt en bevat een duurzame dop van 100% PCR plastic. 


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page