top of page

NIEUW: Gama Professional Innova Steam

Bijgewerkt op: 31 jul. 2023

De Gama Professional Innova Steam (99€) is een stoomstijltang of beter bekend, steampod, die zowel op de traditionele manier als met de microstoomfunctie kan gebruikt worden.

gama professional innova steam steampod stoomstijltang

De stoomfunctie hydrateert en maakt het ​​zachter, terwijl het de haren extra beschermt bij de omvorming onder invloed van hitte in vergelijking met een standaard stijltang. De stoom geeft een hoge bescherming en hydratatie en zorgt ervoor dat deze stijltang het haar zijdezacht en perfect glad maakt, zelfs voor degenen met bijzonder kroezend en krullend haar. De stoom voorkomt uitdroging van het haar, helpt glans te geven en kroezen te elimineren. De combinatie van stoom en keramische coatings zorgt voor maximale bescherming van het haar tijdens het stylen, waardoor onnodige thermische stress wordt vermeden. Bovendien heeft de Nano Silver-technologie een anti-bacteriële werking, waardoor mogelijke bacteriën op de platen worden geëlimineerd. De digitale display maakt het mogelijk om de temperatuur ten allen tijde te controleren. Zij kan worden ingesteld van 130°C tot 230°C.Je haar stomen

Waarom is je haar stomen beter dan een klassieke stijltang?


  • Stomen opent de haarschubben zodat vocht en verzorgende haarproducten beter in je haar dringen. In combinatie met de juiste producten creëer je zo perfect zacht en gehydrateerd haar in de door jou gewenste styling.

  • Een omvorming van je haren van recht naar krul of van krul naar recht doe je met een stoomstijltang eenvoudig en snel zonder risico op verbranding of beschadiging van je haren.

  • Het stomen stimuleert je haargroei omdat het de bloedcirculatie van je hoofdhuid verbeterd en het hoofd je hoofdhuid rein omdat het de poriën opent en zo dode huidcellen en roos verwijdert.

  • Omdat stomen gelijk staat aan (extra) hydratatie verbetert het de elasticiteit van je haar. Je haar is makkelijker handelbaar en minder gevoelig aan haarbreuk.

  • Doordat je haarschubben opengaan kan je een nieuwe haarkleur beter in je haar dringen. Hierdoor krijg je een rijkere kleur, meer glans en extra houdbaarheid.

  • De combinatie van stoom en verzorgende producten zoals bijvoorbeeld haarolie, maken je haren zijdezacht en geven het een prachtige glans.

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page