top of page

NIEUW: O'right Camellia Hair Oil voor bescherming en glans

Bijgewerkt op: 31 jul. 2023

Onthul de natuurlijke schoonheid van het haar met de nieuwe O'right Camellia Essential Hair Oil.

O'right Camellia essential hair oil


Herstel, bescherming en glans


Verander beschadigd haar in prachtige lokken met een plantaardige formule die een samensmelting van camelia-olie, botanische extracten, macadamia-olie en euterpe oleracea-fruitolie bevat. Geniet van het aangename aroma en de schoonheidsvoordelen van de natuurlijke ingrediënten die het haar rijkelijk voeden en hydrateren. Ze herstellen de vochtbalans en tekorten vanbinnenuit en onthullen de natuurlijke schoonheid van je haar.


o'right camellia essential hair oil

Bloei en winning


Het duurt 5 seizoenen van zonneschijn en regen voordat camelia-planten vruchten afwerpen en voordat zaden rijpen. Binnenin zit de genezende kracht van pure botanische oliën. Uit 8kg vruchten wordt tot 500ml essentiële olie gewonnen. Deze olie is rijk aan vetzuren en bevat 82% enkelvoudige verzadigde vetten. Ter vergelijking met Argan olie bevat slechts 45%. Zij bestaan uit uiterst kleine moleculen die gemakkelijk het haar binnendringen en de haren van binnenuit intens voeden en herstellen waar nodig.


oright camellia essential hair oil

Ingrediënten

  • Camellia-olie herstelt beschadigde haarwortels en beschermt het haar. het voedt en revitaliseert.

  • Macadamia-olie hydrateert en maakt het haar voller, met maximale bescherming tegen hittebronnen zoals föhn en stijltang.

  • Euterpe Oleracea fruitolie verzacht het haar op milde wijze en voorkomt frisé, kroes en statisch haar. Het herstelt de soepelheid en glans van het haar
o'right camellia essential hair oil

Gebruik


Breng een hoeveelheid aan op handdoekdroog haar en style naar wens en/of breng een hoeveelheid aan als finishing touch op droge haren voor extra glans.

o'right camellia essential hair oil

Probeer nu de O'right Camellia Essential Hair oil en ontdek ook onze andere haaroliën en -serums.

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page