Medavita Solarich - Uv bescherming voor je haren

Er wordt veel gezegd over zonbescherming voor de huid, maar te weinig over UV-bescherming voor het haar! Je haren beschermen tegen de zon is essentieel voor gezond haar, je haarkleur en je glans. Om de haarvezels gedurende de zomerperiode te beschermen is het noodzakelijk om ​​specifieke producten te gebruiken die beschermen tegen de schadelijke effecten van UV-stralen, de haarvezels isoleren van water en chloor en de glans en kleur van je haren helpen te behouden.

medavita solarich 2022

Medavita Solarich is een gamma speciaal samengesteld om de huid en het haar te beschermen tegen de schadelijke effecten van zomerse weersinvloeden, UV-straling en chloor. Met zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten die het haar en de kleur optimaal beschermen.

manuka honing

Manuka honing is het fundamenteel bestanddeel van deze lijn en maakt de huid en haren zacht, beschermt en hydrateert. Aangevuld met avocado olie, aloë vera, kokos en karité boter.


medavita solarich ingrediënten

6 tips voor een optimale UV bescherming voor je haren

1) Zonnecrème... voor je huid én je haar

Medavita Solarich Sunshine Summer Hair & Body Oil SPF 15

Er bestaan naast klassieke zonnecrème of zonnebrandolie ook stylingsproducten met een SPF-factor die je haar beschermen tegen de zon. Zo heb je spray-on conditioner, haarolie en haarlak met een hoge dosis SPF waardoor je niet bang hoeft te zijn voor droge lokken of een verbrande hoofdhuid na een dagje zonnen.


Medavita Solarich Sunshine Summer Hair & Body Oil beschermt je huid en je haren met beschermingsfactor SPF 15.2) Accessoires

De ultieme bescherming is je haar niet blootstellen aan de zon. Dit kan je doen door accessoires te dragen zoals een bandana, hoed, hoofddoek, pet, sombrero, ...