top of page

Ontdek de Gama.professional IQ werelds lichtste en krachtigste haardroger

Bijgewerkt op: 17 mei 2021

Met de Gama IQ Perfetto Intelligent Hairdryer zette het Italiaanse professionele styling merk Gama.Professional de kapperswereld op zijn kop en ontketende het met zijn ultrakrachtige lichtgewicht motor, vernieuwend design en ongeziene prestaties een ware revolutie in de wondere wereld der... haardrogers. De Gama IQ is er nu in een nieuwe 'black' uitvoering.

Gama IQ perfetto black, zwarte haardroger, fohn, hairdryer

La Rivoluzione


Ooit al eens stilgestaan bij een haardroger? Het is zo één van die dingen die er al jaar en dag hetzelfde uitzien, om hetzelfde te doen: je haren drogen. Liefst zo snel mogelijk en als het even kan ook nog eens perfect in model. Als dat niet lukt steek je het ook gewoon op je toestel, zoals het bij voetballers aan het gras of aan hun schoenen ligt, of bij paardrijden aan het paard, of...

De werking is simpel. Een motor zuigt lucht aan, dewelke intern wordt opgewarmd en vervolgens terug wordt uitgeblazen. Tot heden waren dit vaak ondoordachte logge toestellen met veel verbruikende AC of DC motoren veelal verwerkt in het handvat en een relatief zwaar gewicht. Sta daar als professioneel stylist 8 tot 12u per dag mee te werken en je ontwikkelt vanzelf klachten zoals de 'kapperspols'.

Naast fysieke klachten ken je ongetwijfeld ook dit dilemma: 'Ik ga op reis en ik neem mee... mijn haardroger? ' Bam, een extra kilo gewicht en een kwart valies aan ruimte kwijt. 'Of ik neem hem niet mee', maar dan moet je terugvallen op die frullen in het hotel... Om tot slot nog het monotone, net te luide, irritante geluid van eender welk motor aangedreven toestel aan te halen. Of het nu stofzuigers, mixers of haardrogers zijn.


Je haardroger, van oermodel naar toekomst

Gama.Professional begon te ontwikkelen aan een volledig nieuw design, alle regels van de kunst van de kapper in acht gehouden en gecombineerd met de wetten der fysica voor extra blaaskracht met een minimum aan stroomverbruik. In 2020 was het zover: de Gama IQ Perfetto Intelligent Hairdryer werd gelanceerd en was meteen een overdonderend succes in het professionele circuit.

gama iq perfetto intelligent hairdrayer black, zwarte fohn haardroger.
 • Uitgeroepen tot haardroger van het jaar 2020 en 2021

 • Het gewicht van een gemiddeld smartphone: 294g

 • Een ongezien zacht geluid: 78db

 • 7x krachtiger dan de gemiddelde professionele haardroger op de markt: 110000rpm

 • 30% snellere droogtijd

 • 2000W

​De Gama IQ deed iedereen met verstomming slaan en oversteeg zijn verwachtingen. Hij maakte meteen niet één maar wel vijf sprongen vooruit om de huidige generatie haardrogers gelijk tot 'prehistorisch' te bombarderen.Venturi effect en andere intelligentia


De Gama IQ maakt op vele vlakken een verschil. Naast het overduidelijke voordeel in kracht, gewicht en geluid zijn er andere eigenschappen die je niet meteen ziet of voelt maar die bijdragen tot een vernuftig ingenieus geheel.


 • De Gama IQ Perfetto maakt gebruik van het venturi effect. Een natuurlijk effect dat zorgt voor een snellere luchtstroom zonder extra stroomverbruik. De Gama IQ Perfetto heeft een vermogen van 2000W en is hierdoor zuiniger dan zijn klassieke voorgangers.

 • Actieve zuurstof moleculen worden verdeeld over het haar en zorgen voor extra glans en maken de haren anti statisch. Daarnaast blijft de hoofdhuid zuiver door de antibacteriële werking.

 • De motor kan in tegengestelde richting draaien en zo automatisch de filter achteraan reinigen.

 • Drie motorstanden en evenveel temperatuurregelingen, met een lock functie en een afkoelingsknop. De ingestelde configuratie wordt weergegeven via led en onthouden in het geheugen bij uitschakelen.

 • Een automatisch diagnosesysteem meld eventuele technische problemen en grijpt in bij oververhitting.


De haardroger heeft een strak en uitgebalanceerd design dat het ontwerp van een windtunnel volgt en ook alle positieve eigenschappen met betrekking tot de luchtstroom daarvan overneemt. Het weinige gewicht wordt perfect verdeeld over je hand en pols voor een uiterst ergonomisch gevoel. De verpakking bevat één diffuser en twee blaasmonden (normaal en breed). Het compacte geheel kan eenvoudig vervoerd tussen bagage.


Bestel hier je Gama IQ Perfetto Black

gama iq black haardroger, gama iq black fohn, gama iq black hairdryer.

Reacties van kappers en klanten:


"Meer glans, kapsel houdt langer, de kleur houdt langer"; hét antwoord op de wens van elke kapper en klant!

"De filter reinigt zichzelf, ik laat de technologie mijn werk doen"

"Hij ligt perfect in balans en het lijkt alsof je niets vasthebt"; Geen fysieke klachten meer!

"Sneller klaar, dus meer klanten of meer pauze, super!"


"Heerlijke prachtige haren op reis, nooit meer een hoteldroger"

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page