top of page

Medavita Oxygen - Detox voor je haren

Het nieuwe Medavita Oxygen is een assortiment om de hoofdhuid en het haar te zuiveren en van zuurstof te voorzien. Het ontgift als het ware de haarbasis en maakt deze vrij van onzuiverheden en schadelijke stoffen, voor een natuurlijke en pure schoonheid.


medavita oxygen detox


Deze vernieuwende ingrediënten doen je haar en hoofdhuid herleven


  • Bamboe houtskool helpt chemicaliën uit de poriën te verwijderen, dode cellen te exfoliëren en de groei van nieuwe te stimuleren, waardoor de huid en het haar soepel en glad aanvoelen. Het is ook een effectief anti-geurmiddel, zuiveraar en vochtregulator.

  • Cafeïne is een krachtig stimulerend middel dat de metabolische activiteit in de hoofdhuid verhoogt. Het revitaliseert omdat het de zuurstofvoorziening verbetert en actief de hoofdhuid stimuleert. Cafeïne vermindert het vasthouden van water en bevordert de afvoer en verwijdering van stilstaande lichaamsvloeistoffen. Het het helpt dode huidcellen te verwijderen en verbetert het uiterlijk van je huid en haar.

  • Thiolysine vermindert de talgophoping op de hoofdhuid, waardoor de huid en het haar er gezonder en levendiger uitzien.

  • Puimsteen reinigt optimaal dankzij de neutrale pH, de chemische niet-toxiciteit en de textuur die niet te hard en niet te zacht is.

medavita oxygen detox shampoo
Medavita Oxygen Revitalizing Detox Shampoo (20.50€) elimineert talg en gifstoffen en herstelt de vitaliteit en energie van het haar.

medavita oxygen detox mask

Medavita Oxygen Replenishing Detox Mask (20.50€) is een zuiverend masker voor hoofdhuid en haar dat de hydrolipidenfilm aanvult en de natuurlijke elasticiteit van de haarvezel herstelt.

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page