top of page

Nieuw: O'right Botanical Curl Defining Oil voor krullen

Bijgewerkt op: 31 jul. 2023

O'right haalt wederom het beste uit de natuur met een nieuwe volledig botanische olie voor onweerstaanbare krullen en glans.

O'right Botanical Curl Defining Oil


Curl & Shine


Het nieuwe product O'right Botanical Curl Defining Oil is een subliem uitgekiemde mix van natuurlijke essentiële oliën van rijst, olijfblad, avocado en zonnebloemzaad. Het is een licht tot medium verstevigende formule die een veerkrachtige definitie geeft aan je haren, die niemand zal kunnen weerstaan. Daarnaast zorgt het extract van damascus rozen voor herstel en glans van droog en beschadigd haar. Kortom, maak je klaar om voor weelderige krullende lokken met ultieme veerkracht, vitaliteit en glans

De O'right Botanical Curl Defining Oil is zowel een treatment (hydrateert en beschermt) als stylingproduct (modelleert en verstevigd) in één. De perfect uitgebalanceerde samenstelling van natuurlijke plantaardige ingrediënten geven hydratatie, voeding en elasticiteit aan het haar zodat je je haren perfect kan modelleren en dat ze beschermt zijn tegen externe factoren zoals UV of hittebronnen als föhn of stijltang.

O'right Botanical Curl Defining Oil

Toepassingstips


Verdeel bij krullend haar de olie gelijkmatig over handdoek droog of droog haar alvorens het stylen. Gebruik de olie als pre-stylingbehandeling om de basis te creëren voor mooi gedefinieerde krullen en een sterkere hold of gebruik als finishing touch, na warmtestyling, voor extra kruldefinitie, veerkrachtige golven en onweerstaanbare glans.


Heb je steil haar, dan kan je de olie gelijkmatig over je droge haren verdelen om de basis te creëren voor perfecte krullen en een sterkere hold. Leg vervolgens de gewenste krul met je föhn of stijltang voor moeiteloos natuurlijk golvend haar in elke stijl.


Probeer nu de O'right Botanical Curl Defining Oil en ontdek ook onze andere producten voor krullend haar.

natuurlijke shampoo, verzorging en haarproducten voor krullend haar

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page