top of page

Verfrissing bij zomerse temperaturen

35°C of zelfs meer, ... dat is heet 🥵🌞. Gelukkig hebben wij de juiste tips en producten om je hoofd (en lichaam) koel te houden.


Zoek een briesje



Bij hitte kan een briesje al wonderen doen. Een plekje in de wind of een ventilator. Verstuif je wat water of een verkoeler op je hoofdhuid, gezicht of lichaam dan zal de wind dat laten verdampen en dat zorgt voor een extra welgekomen verfrissing. Hiervoor kan je beroep doen op de verkoelende sprays zoals de O'right Green Tea Mist of Cooling and Refreshing Scalp Spray. Het biologisch munt extract in de laatste zorgt van zichzelf reeds voor een langdurig verfrissend effect.





Keep it cool

Je voeten, polsen en hals vormen de 'pulse points' van je lichaam, plaatsen waar de slagader dicht onder de huid ligt en je je hartslag makkelijk kan voelen. Deze plekken geven veel warmte af en door ze te verfrissen, zal je lichaam vanzelf afkoelen. Hiervoor kan je gebruik maken van de verfrissende Green Tea of Ice shampoo's en douchegels van O'right. De douchegel kan je daarbij ook gebruiken om door de dag je handen en polsen te wassen met een langdurig verkoelend effect: O'right Ice Shampoo - Bodywash O'right Green Tea Shampoo - Bodywash. Geniet 10% korting op een O'right Refreshing Set.



Hou het luchtig

Voor je lichaam helpt lichte en luchtige kledij. Je haren, dat is wat anders. Heb je lange haren en kan je het niet meer aan? Maak je nek vrij en draag ze in een dotje of steek ze op. Om je haren optimaal te beschermen tegen UV-straling en om ze lekker luchtig en handelbaar te houden heeft Medavita zijn speciaal ontwikkelde zomerlijn Solarich. Met de Medavita Solarich 10-1 Miracle oil heb je je haren snel en gemakkelijk in elke gewenste vorm en met de factor spf 15 hair & body oil bescherm je ze tegen UVa en UVb en voorkom je uitdroging en vervaging van je haarkleur. Je ontvangt bovendien een gratis 50ml.



Slaapwel... letterlijk

Niets lastiger dan dat je na een hete dag de slaap niet kan vatten. Je airco, als je er één hebt, kan hier al een reddende engel zijn, maar ook hier helpt het je lichaam te koelen na zo'n hete zomerdag. De Medavita Solarich After Sun Shampoo and Bodywash (met gratis 50ml) hydrateert rijkelijk je haar en huid en verzacht eventuele zonnebrand.

Het O'right Refreshing Ice gamma met organisch gecertificeerde natuurlijke ingrediënten waaronder munt extract zorgt voor een intens verfrissend en langdurig verkoelend effect.



Water, water, water

Los van deze fantastische hulpmiddelen blijft de beste tip veel water drinken en gehydrateerd blijven! Vind je water maar saai kan je opteren voor komkommer of watermeloen als hydraterende snack of een frisse ice tea zoals een verkwikkend shotje koude matcha thee met een vleugje munt of chili? Je ontvangt er één gratis bij bestellingen vanaf 65€ 😎.



Alle producten op een rijtje


O'right:


Medavita:

Matcha Boutique











Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page