top of page

O'right Caffeine Cop 26 Edition

Bijgewerkt op: 30 dec. 2022


De COP26 klimaatconferentie te Glasgow was een historische en collectieve prestatie van bijna 200 landen om zich in te zetten tegen klimaatveranderingen en het Glasgow Climate Pact te smeden met als doel er gezamenlijk voor te zorgen dat de wereldwijde temperatuurstijging onder de 1,5° C blijft.

O'right caffeine shampoo cop26

Mondiale samenwerking is van vitaal belang om de klimaatverandering aan te pakken. De wetenschap heeft ons herhaaldelijk verteld dat de gevolgen van temperaturen boven de 1,5°C verwoestend zullen zijn. Dit is de reden waarom COP26 zo cruciaal was waarbij unaniem erkend werd dat de kosten van niets doen veel groter zijn dan de kosten van nu actie te ondernemen.


O'right oprichter en voorzitter, Steven Ko, deelde hierbij zijn inzichten en ervaringen in het runnen van werelds groenste cosmetica onderneming en de innovatieve en vooruitstrevende stappen die O'right reeds 20 jaar neemt in duurzaam ondernemen.
In navolging van de COP26 klimaattop brengt O'right een Special Edition verpakking uit van de 400ml Caffeine shampoo, volledig CO² vrij geproduceerd. Lees hier de volledige uitkomst van het COP26 Glasgow Climate Pact, dat de basis biedt voor de huidige COP27 te Sharm El Sheikh.

COP26-Presidency-Outcomes-The-Climate-Pact
.pdf
Download PDF • 7.72MB

O'right CEO Steven Ko tijdens de COP26

O'right steven ko cop26

Bekijk de artikels hier:


O'right steven ko cop26

O'right Caffeine COP26 Edition

O'right caffeine shampoo cop26

Met deze speciale editie toont O'right de wereld en de cosmetica industrie in het bijzonder, als eerste een volledig CO² neutraal geproduceerde shampoo. Voortaan volgen ook alle nieuwe lijnen dit productieproces. Je ontvangt de shampoo in een aangepaste doos met greeting card en herbruikbaar tasje uit gerecycled materiaal.


🌱 O’right Caffeine shampoo 400ml COP26

🌱 100% CO² neutraalRecente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page