top of page

Nieuw: O'right Green Dry Shampoo

Bijgewerkt op: 30 dec. 2022

Instant reiniging en verfrissing

Droogshampoo die doeltreffend reinigt, onaangename geuren verwijdert en instant je haren en je hoofdhuid verfrist. De milde botanische samenstelling houdt de natuurlijke oliën van je hoofdhuid in balans en laten een aangename geur na.


Klassieke droogshampoo vs O'right.

Droogshampoo is standaard een poederspray in een metalen verpakking met drijfgas.

o'right green dry shampoo droogshampoo

Het poeder in de droogshampoo absorbeert het teveel aan talg, neemt het vet uit de haren en maakt de hoofdhuid schoon. Het elimineert vieze luchtjes en laat je haar weer fris ruiken. Ondanks de goede werking zijn het synthetisch samengesteld poeder en het drijfgas niet optimaal voor je haren en het milieu.

O'right produceert een alternatief op basis van natuurlijke ingrediënten in een duurzaam spray-flacon van 100% PCR (Post Consumer Recyled) plastic of glas, zonder drijfgas. Deze droogshampoo heeft dezelfde reinigende en vet eliminerende werking en is gezonder voor je hoofdhuid en je haren. Door het gebrek aan drijfgas en poeder is de spray echter natter en vraagt deze een secure verdeling en aangepast gebruik:

  1. Goed schudden

  2. Gelijkmatig aanbrengen op de haarwortels

  3. Inmasseren met je vingertoppen tot het product volledig geabsorbeert is.

  4. Eventueel bij stylen met één van de O'right styling producten.O'right Green Dry shampoo 60ml

O'right green dry shampoo droogshampoo

Een droogshampoo zonder drijfgas die overtollig sebum en onaangename geuren elimineert en de hoofdhuid en haren instant zuivert en verfrist, met een aangenaam parfum.

Hij bevat natuurlijk wilgenroosje extract dat de hoofdhuid zuivert en balanceert. Het bevordert de gezondheid van de hoofdhuid. Rozenextract herstelt en voedt het haar en zorgt voor een aangenaam parfum. Overige Regulerende ingrediënten absorberen zachtjes overtollig sebum en verfrissen de hoofdhuid en de haren. Voor normaal tot vet haar.


O'right Lemongrass Green Dry Shampoo 180ml

o'right lemongrass dry shampoo droogshampoo

Een verfrissende en reinigende droogshampoo van natuurlijke plantenextracten die helpen de talgproductie op natuurlijke wijze in evenwicht te brengen en je haren en hoofdhuid te zuiveren met een rustgevend en verkoelend gevoel. Hij bevat citroengras extract dat de talgproductie in evenwicht brengt en de beschermende barrière van de hoofdhuid herstelt. Wilgenbast extract verzacht en hydrateert de hoofdhuid en maakt de poriën schoon. Muntextract zuivert, kalmeert en verfrist langdurig. Voor normaal tot vet haar..


Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page