top of page

20 Jaar O'right

Bijgewerkt op: 30 dec. 2022

O'right bestaat 20 jaar!

O'right bedrijf. Green headquarters, green building

In 2 decennia is O'right, opgericht in 2002 als pionier in pure en natuurlijke haarverzorging, uitgegroeid tot werelds groenste cosmeticaproducent. O’right is werelds meest toonaangevende bedrijf in natuurlijke haarverzorging door het gebruik van organisch gecertificeerde ingrediënten en talloze groene innovaties in zowel het productieproces als daarbuiten. Deze inspanningen worden door de jaren heen beloond met meerdere awards:


🥇 National Sustainable Development Award

🥇Environmental Sustainability Award

🥇Enterprise Environmental Protection Award

🥇Red dot best of the best award voor tree in a bottle

🥇iENA – Gold Medal & Green InventionAward

🥇INPEX – Gold Medal & Special Award

🥇Top Green Brands Survey by Business Next Magazine

🥇Red Dot Award: Packaging Design and Social Responsibility

🥇International Exhibition of Inventions of Geneva – Gold Medal & Special Award

🥇AREA Green Leadership Award

🥇Green World Awards – Gold Winner for products

🥇Sustainable Beauty Awards – Sustainability Leadership & Sustainable Packaging

🥇Pure Beauty Global Awards:The Best New Natural Product Award

🥇USDA Certified Biobased labelCO² neutraal

Koolstofneutraliteit is intussen een wereldwijd begrip. Het is de missie van O'right om door het gebruik van O’right producten je te helpen je ecologische voetafdruk te verkleinen. Jouw inzet voor een gezonde en koolstofvrije levensstijl is de drijvende kracht achter de toewijding van O’right om de puurste producten te creëren die de gezondheid en het welzijn van jou en de planeet op de eerste plaats zetten.

O'right shampoo


Steven Ko, CEO van O’right, steekt zijn hart en ziel in het creëren van natuurlijke schoonheidsproducten die echt groen zijn. Aan de ene kant staat het gebruik en de productie van groene producten. Aan de andere kant je energiegebruik in huis, zoals warm water om je haren te wassen. Het idee is door slimme keuzes en investeringen dat beide uiteindelijk compleet neutraal zijn.

20th Anniversary Forest Green Edition

O'right shampoo forest green edition
oright shampoo forest green edition


Voor het 20-jarig bestaan van het merk lanceert O'right een iconische Forest Green Edition, waarmee een groene oplossing wordt gecreëerd om elk individu te helpen CO2-neutraliteit te bereiken. Een bosgroene verpakking die symbool staat voor de 'zero-carbon' koolstof neutrale productie met 'zero-impact' voor mens en aarde. De verpakking van de O'right Forest Green Edition producten is gemaakt van 100% PCR (post-consumer recycled) plastic met een gemiddelde koolstofreductie van 80%. Ze is bedrukt met natuurlijke soja inkt en bladgroen en bevat een biologisch afbreekbare en duurzame dop van moso bamboe.


Nieuw: O'right Green Tea Shampoo Forest Green Edition

O'right green tea shampoo forest green edition

De Green Tea Forest Green Edition is werelds eerste CO² neutraal geproduceerde shampoo. Hij bevat organisch gecertificeerde biologische theeblad extracten die helpen om de natuurlijke oliën van haar en huid in balans te houden en de haren te hydrateren, met een verfrissend gevoel op de hoofdhuid. Een nieuwe zachte geur doet spontaan denken aan bos en lente en geeft een therapeutische effect aan je handelingen. De producten bevatten USDA Certified biobased ingrediënten en zijn dus volledig vrij van petrochemicaliën.

Hij beschermt het haar tegen vrije radicalen, maakt zacht en glanzend. Geschikt voor alle haartypes en dagelijks gebruik.Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page