top of page

Nieuw: Medavita Nutrisubstance 8 Hour Rescue Treatment

Bijgewerkt op: 7 jan. 2023

Je haar herstellen terwijl je slaapt?

Dat is geen droom meer, maar werkelijkheid. Medavita Nutrisubstance Home 8 Hour Rescue Treatment is een voedend serum met een rijke en lichte textuur die zorgt voor een diepe en gelijkmatige hydratatie 's nachts en regenereert het haar in slechts 8 uur. Je haar voelt 's ochtends zijdezacht en ziet er stralend gezond en glanzend uit. Het is makkelijk te stylen en heel de dag beschermt.

Medavita Nutrisubstance Home 8 Hour Rescue Treatment 100ml


Regenerate

Dit nieuwe haarserum hydrateert, voedt, herstelt, beschermt en maakt het haar zacht zonder het te verzwaren. Het bevat shea boter dat de haren diep binnenin voedt, hypergefermenteerd rijstwater dat zorgt voor hydratatie en het vocht vasthoud in het haar, amino concentré dat de haargroei stimuleert, collageen dat de elasticiteit verbetert en allantoina: een complex van serine en threonine aminozuren die het haar sterk en zijdezacht maken.

Medavita Nutrisubstance Home 8 Hour Rescue Treatment 100ml


Hoe weet je dat je haar extra voeding nodig heeft?

Droog haar ziet er dof uit: doordat de schubben open staan en je haarvezels niet meer afsluiten, reflecteert het haar minder of geen licht meer. Het haar kan stug aanvoelen of er gefriseerd uit zien en is moeilijk verzorgt te stylen. Met het nieuwe revolutionaire Medavita Nutrisubstance 8 Hour Rescue treatment zal je droog en gedehydrateerd haar herstellen naar stralend en gezond haar, terwijl je slaapt! Ook preventief. Uitgedroogd haar wordt gekenmerkt door:

• Open schubben

• Statische electriciteit

• Weinig glans

• Gespleten punten


Waarom 's nachts?

  • Terwijl je rust, omhullen de voedende ingrediënten de haarschubben en beschermen ze je haren tegen wrijving met je kussen.

  • De nachtbehandeling brengt het vochtgehalte weer in evenwicht, dat overdag verstoord kan raken door blootstelling aan omgevingsfactoren en stress.

Een hoeveelheid crème op de handen aanbrengen en voor het slapen gaan op droog haar of gewassen (handdoek droog)haar verdelen over de lengtes en punten. Niet uitspoelen.

Medavita Nutrisubstance Home 8 Hour Rescue Treatment 100ml

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page