top of page

Medavita Solarich 2023

Bijgewerkt op: 6 mei 2023

Ontdek de meest complete UV-bescherming voor je haar, Medavita Solarich op basis van Aloë Vera en Manuka honing.

medavita solarich 2023


UV-bescherming en chloor

Je haren beschermen tegen de zon is essentieel voor gezond haar, je haarkleur en je glans. Om de haarvezels gedurende de zomerperiode te beschermen is het noodzakelijk om ​​specifieke producten te gebruiken die beschermen tegen de schadelijke effecten van UV stralen, de haarvezels isoleren van water en chloor en de glans en kleur van je haren helpen te behouden.

Medavita solarich


Natuurlijke ingrediënten

Medavita Solarich is een gamma speciaal samengesteld om de huid en het haar te beschermen tegen de schadelijke effecten van zomerse weersinvloeden, UV stralen en chloor. Met zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten die het haar en de kleur optimaal beschermen.

manuka honing

Manuka honing is het fundamenteel bestanddeel van deze lijn en maakt de huid en haren zacht, beschermt en hydrateert. Aangevuld met avocado olie, aloë vera, kokos en karité boter.


medavita solarich ingrediënten


Tips om je hoofdhuid, haren en haarkleur te beschermen


1) Zonnecrème... voor je haar

Medavita Solarich Sunshine Summer Hair & Body Oil SPF 15

Er bestaan haarstylingproducten met een SPF-factor die je haar beschermen tegen de zon. Zo heb je spray-on conditioner, haarolie en haarlak met een hoge Sun Protection Factor waardoor je niet bang hoeft te zijn voor droge lokken of een verbrande hoofdhuid na een dagje zonnen.


De leave in conditioner Medavita Solarich 10-1 Miracle Oil beschermt je haren tegen UVa, UVb en de schadelijke invloed van chloor.


2) Accessoires

De ultieme bescherming is natuurlijk je haar niet blootstellen aan de zon. Dit kan je doen door accessoires te dragen zoals een bandana, hoed, hoofddoek, pet, sombrero, ...


3) Inside-out

Let goed op wat je eet en drinkt. Krijg je genoeg vitamines, eiwitten en mineralen binnen? Drink je genoeg water op een dag? Dit heeft allemaal effect op de gezondheid van je huid en je haren en hun vermogen om zich te beschermen tegen UV-straling


4) Je hoofdhuid en scheidingslijn

Je scheiding en contouren vangen veel zon en verbranden daardoor sneller. Gebruik dus ook een product met SPF factor op je haarscheidingen als je veel buiten bent. Met de aangepaste Medavita Solarich 10-1 Miracle Oil hoef je je daarbij geen zorgen te maken dat dit je haar zwaarder of vet maakt.



5) Verzorging en after sun

Medavita solarich set

Als je haar en huid veel UV straling te verwerken kregen, kunnen ze uitdrogen. Je huid kan daarbij verbranden en je haren kunnen kunnen dof, droog en onverzorgd aanvoelen. De nazorg is daarom net zo belangrijk! Diep voedende, verzachtende en hydraterende ingrediënten zijn essentieel na een dag zonnebaden. Het dermatologisch geteste Medavita Solarich gamma bevat een volledige after sun kuur voor haar en lichaam met een hydraterende en verkoelende after sun shampoo en douchegel combinatie, after sun haarmasker en 10-in-1 leave-in haarspray om je haar en huid optimaal te voeden en verzachten na langdurige blootstelling aan UV-stralen.



6) Shop voordelig

Kies de extra voordelige Medavita Solarich Set en ontvang gratis 50ml mini's, beachbag, scrunchie en beach pochette.

medavita solarich set


Inhoud:



 

Je vindt ons volledig aanbod natuurlijke haar en huid verzorging met UV-bescherming in de menu's UV-protectie en zonneproducten.






Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page