top of page

De beste producten bij zomerse temperaturen

Bijgewerkt op: 20 jun.

De eerste hittegolf van 2023 was een feit en het beloofd nog een hete zomer te worden. Met 30°C of meer snakt je lichaam naar verfrissing. Ontdek de verkwikkende en verfrissende shampoo's en douchegels van O'right en het UV protectie en aftersun gamma van Medavita om je optimaal te verkoelen en beschermen met de beste haar- en huidproducten, bij zomerse temperaturen en blootstelling aan de zon.

verfrissende haarproducten

O'right Ice shampoo & bodywash

What's in a name...

o'right ice shampoo

Deze verkwikkende en verfrissende natuurlijke shampoo en douchegel met munt en centella asiatica geeft een ijskoude boost. Hij reinigt grondig en revitaliseert hoofdhuid en lichaam met een langdurig activerend en verkoelend effect voor een ware verfrissende sensatie. Ideaal bij deze zomerse temperaturen.


✈ Reistip: bodywash ook beschikbaar in 100mlO'right Cooling and Refreshing scalp spray

o'right cooling and refreshing scalp spray

Ook hier zegt de naam het zelf... pas bovenstaande aan naar een spray en je hebt de ultieme verfrissing op zak de hele dag door. Met munt en Perilla (shiso) extract geeft deze spray een langdurig verfrissend gevoel op de hoofdhuid en elimineert zweet of andere geuren.
Medavita Solarich

Het Medavita Solarich gamma is dermatologisch getest met klinisch bewezen resultaat. Het is één van de meest natuurlijke formules om je haar en huid te kalmeren en verzorgen na het zonnen. Daarnaast biedt de water resistant 10-1 miracle oil spray langdurig bescherming tegen UVa/UVb stralen op je haren en de negatieve impact van atmosferische agressors en chloor.
✈ Reistip: doe je extra voordeel met het solarich pakket

Inclusief gratis flacons van 50ml, strandtas, pochette en scrunchie.
Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page