top of page

NIEUW: Medavita Lotion Concentrée 2021 Special Edition Box

Ze zijn er, de nieuwe special edition boxen van Medavita Lotion Concentrée. Dé natuurlijke behandeling tegen haaruitval voor mannen en vrouwen, met extra GRATIS verzorgende producten.


Gepatenteerde formule

Lotion Concentrée is een natuurlijk concentraat rijk aan ingrediënten met plantaardige origine. De unieke en door Medavita gepatenteerde formule bevat een concentratie aan plantaardige extracten van arnica, rozemarijn, aloe, kalmoes, mirre, kaneel, gember, galbanum, nootmuskaat en kamfer en biedt een anti-aging elixir dat vitaliteit en energie aan het haar en de hoofdhuid schenkt. Het voorkomt haaruitval en stimuleert de haargroei.


Oorzaken haaruitval

anti haaruitval behandeling voor mannen

Haaruitval kan erfelijk zijn of veroorzaakt worden door externe factoren zoals ouderdom, stress, hormonale veranderingen, medicatie, (ongezonde) voeding en eetpatroon, ziekte, ea. Hierdoor kunnen de haarzakjes en haarfollikels verstoppen en ontsteken en wordt de haargroei tegengewerkt zodat nieuwe haren niet groeien of meteen breken.


Medavita Lotion Concentrée bevat een uniek complex aan natuurlijke ingrediënten die de ontsteking remmen, haarzakjes vrijmaken, overbodig talg verwijderen en groei van nieuwe gezonde haren stimuleren.De 2021 Special Edition BoxDe Medavita Lotion Concentrée Special Edition 2021 (68€) behandeling tegen haaruitval voor vrouwen bevat:

De Medavita Lotion Concentrée Special Edition 2021 (68€) behandeling tegen haaruitval voor mannen bevat:

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page