Inhoudskorting. Altijd prijs!

En daarbovenop nog een spetterende lenteactie. Hooptidey!


Het is een marketingwijsheid zo oud als de straat; hoe meer je afneemt, des te voordeliger je prijs. Dat is bij ons niet anders. Het geldt immers voor de hele keten, van producent tot eindconsument. Van grondstoffen tot eindproduct. In elke sector, eender waar. Wie slim is weet dat dit niet enkel telt in afnamehoeveelheden maar ook qua inhoud. En wie dat niet wist, we vertellen het hier!

Natuurlijke O'right Bamboo shampoo 1L, O'right Purple Rose shampoo 1L, O'right Golden Rose shampoo 1L

Om de zoveel tijd lanceren we een actie X+1 gratis, korting bij afname vanaf... of koop zoveel A en krijg B. Dat zijn tijdelijke promoties. Je bent er niets mee als je op dat moment net niet dat product nodig hebt, je trekt je haren uit als je de promotie net hebt gemist of je springt een gat in de lucht als de korting je toevallig net op het lijf is geschreven. Wat ook geldt is volumekorting, zoals bijvoorbeeld het voordeel dat je geniet op samengestelde sets van O'right of de duo-boxen van Medavita of Aloxxi. Vanaf een bepaald aantal ontstaan er marges die ons toelaten je te belonen (jou voordeel) voor een grotere afname (ons voordeel). Want voor wat hoort wat, niet waar?


Inhoudskorting


Wat echter ALTIJD GELDIG is en vlak voor je neus ligt maar zo vaak over het hoofd wordt gezien is inhoudskorting. Voor producten met meerdere inhoudsvarianten geldt hoe groter de inhoud, hoe voordeliger de prijs in verhouding. Dat is zo op restaurant: glaasje wijn of een fles, de 3 gangen menu of 5? Dat is zo bij je favoriete koffieboer: small, medium, large cup. Dat is straks zo bij de ijskar: 1, 2 of 3 bollen. En dat is zo bij je haarverzorging. Je denkt heel vaak 'ik heb zoveel niet nodig', maar even vaak moet je alsnog bijbestellen. Herkenbaar, niet?


Een voorbeeld met de natuurlijke shampoo's van O'right: