top of page

Glass Hair

Glass hair verovert de wereld, vanaf de rode loper via social media naar je woonkamer. Wij hebben de juiste producten zodat je ook jouw haren kan laten glanzen en stralen als een superster. Wel opgelet, voor een complete glass hair treatment dien je altijd de salonbehandeling uit te voeren; 'hair lamination'. Ons assortiment bevat slechts de ondersteunende producten.

De originele 'glass hair cut' is een scherpe bobsnit die er ultraglad en glanzend uitziet, alsof het haar door glas is gesneden en schittert als een spiegel. Invloedrijke beroemdheden met dit kapsel zijn Kim Kardashian, Hailey Baldwin, Jenna Dewan en Ashley Graham.Hair Lamination

Hair Lamination is een revolutionaire glansversterkende professionele salon behandeling voor ultra glanzend haar die over komt waaien uit de VS. De unieke formule legt een natuurlijke film rond het haar die het licht weerkaatst en je haar doet glanzen als een spiegel, met een houdbaarheid tot 4 weken. Het geheel duurt plus minus 2u en omvat 5 producten. Door de actieve ingrediënten wordt de haarvezel volledig gladgestreken wat resulteert in zijdezacht haar met een fenomenale glans. Een dun laagje rond het haar houdt deze glans langdurig vast. De behandeling omvat een voorbereidende shampoo, conditionerende olie, glans booster crème, lamineer gel en lamineer fluide. Niet al deze producten zijn verkrijgbaar omdat deze door een professional moeten toegepast worden. In de webshop bieden wij beide glansboosters aan. Deze bieden onderhoud na de behandeling, of je kan ze zonder de behandeling gebruiken voor hetzelfde resultaat, maar slechts tot aan je volgende wasbeurt; je gebruikt dan vooraf één van onze glans bevorderende shampoo's en als finishing touch één van de verzorgende haaroliën.Medavita Glossynation: ga zelf voor glass hair!

Om het resultaat van je glass hair en de hair lamination treatment optimaal te houden of om je haar zonder deze behandeling zelf prachtig te doen glanzen biedt Medavita Glossynation de homecare producten Shine Booster Cream en de Glassy Glossy Oil.

De actieve ingrediënten zijn extract van koningskaars dat het haar beschermt tegen oxidatieve stress veroorzaakt door uv-stralen en agressieve omgevingsfactoren. Het doet je haar glanzen door het fotoluminescentie mechanisme van de plant in te zetten om het licht te laten weerkaatsen op het haar. Proteïnen van zoete amandel staan bekend als de botanische evenknie van collageen. Ze vormen een hydraterende film die de haarschubben gladstrijkt, egaliseert en beschermt.


  1. Was eerst met glans bevorderende shampoo

  2. Verdeel de Glassy Glossy Oil of de Shine Booster Cream gelijkmatig over je handdoekdroge lengtes en punten

  3. Doorkammen en 5 minuten laten inwerken

  4. Goed uitspoelen

  5. Brushen en stylen naar wens.

  6. Gebruik als finishing touch één van de verzorgende haaroliënMedavita Glossynation Shine Booster Cream 200ml

Medavita Glossynation Shine Booster Cream 200ml


Een diep voedende en verzorgende 'lamination cream' voor het glass hair effect op dikker en weerbarstig haar, die een ware boost geeft aan de glans van je haren.Medavita Glossynation Glassy Glossy Oil

Medavita Glossynation Glassy Glossy Oil 150mlEen conditionerende olie die een ware boost geeft om het haar te doen stralen. Het is een kostbare hydraterende olie die de haarschubben sluit en de haarvezels doet glanzen met een onmiddelijk zichtbaar effect.


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page