top of page
O'right 20y green tea bottles

O'right bestaat 20 jaar! Opgericht in 2002 als pionier in pure en natuurlijke haarverzorging is het merk uitgegroeid tot werelds groenste cosmeticaproducent. O’right is reeds 2 decennia werelds meest toonaangevende producent van natuurlijke haar en huidverzorgingsproducten, zowel qua inhoud als duurzaamheid. 

Zero Carbon, Zero Impact

Steven Ko, CEO van O’right, steekt zijn hart en ziel in het creëren van schoonheidsproducten die écht groen zijn. Voor het 20-jarig bestaan van het merk lanceert O'right een iconische Forest Green Edition, waarmee een groene oplossing wordt gecreëerd om elk individu te helpen CO2-neutraliteit te bereiken. Aan de ene kant staat het gebruik en de productie van groene producten. Aan de andere kant staat je energiegebruik in huis, zoals warm water om je haren te wassen. Het idee is door slimme keuzes en investeringen dat beide uiteindelijk compleet neutraal zijn.

20th Anniversary Forest Green Edition

Een bosgroene verpakking die symbool staat voor de CO² neutrale productie en zero-impact voor mens en aarde. De verpakking van de Forest Green producten is gemaakt van 100% PCR (post-consumer recycled) plastic met een gemiddelde koolstofreductie van 80%. Ze is bedrukt met natuurlijke soja inkt en bladgroen en bevat een biologisch afbreekbare en duurzame dop van moso bamboe.

Koolstofneutraliteit is intussen een wereldwijd begrip. Het is de missie van O'right om door het gebruik van O’right haarproducten je te helpen je ecologische voetafdruk te verkleinen. Jouw inzet voor een gezonde en CO² neutrale levensstijl is de drijvende kracht achter de toewijding van O’right om de puurste shampoo en haarverzorgingsproducten te maken die de gezondheid en het welzijn van jou en de planeet op de eerste plaats zetten. 

Wereld's groenste cosmetica

O'right is werelds groenste cosmeticafabrikant. Dat duidt niet enkel op de natuurlijke inhoud van de producten maar ook op de ecologische verpakking en duurzaam ondernemen! O'right haalde sinds 2011 als eerste cosmetica fabrikant ter wereld reeds de CO² normen voor 2050. De O in het logo representeert onze delicate aarde en het is nu tijd om 'Right' te doen voor de toekomst!

 

"Elk product dat we gebruiken, heeft een invloed op ons lichaam en onze gezondheid, maar ook op het welzijn van onze mooie planeet."  (Steven Ko, CEO).

Doe jij mee? #Greenertogether

Duurzaam​

De gezonde en natuurlijke haarproducten van O'right zijn volledig vrij van overbodige schadelijke additieven zoals parabenen, sulfaten, ftalaten en siliconen. De verpakking is 100% recyclebaar en wordt gemaakt van gerecycleerde en duurzame materialen met hernieuwbare energie. Het etiket bevat het FSC label en is bedrukt met soja inkt. De dopjes zijn van bamboehout. Dat maakt de O'right haar en huidverzorgingsproducten met voorsprong de groenste ter wereld. 

O'right renewable plastic
o'right natuurlijke haarproducten groep zero carbon product

CO² Neutraal

O'right is de eerste CO² neutrale cosmeticafabrikant ter wereld. Reeds in 2011 realiseerde O'right ‘s werelds eerste CO² neutrale gecertificeerde natuurlijke shampoo. Intussen, sinds 2020, is O'right de absolute koploper door CO2 neutraliteit te bereiken voor 77 producten in het totale gamma, de organisatie en de productieactiviteiten

Ecologisch

Alle ingrediënten lossen volledig op in water zodat er geen schadelijke restanten in de natuur, rivieren en oceanen terechtkomen. Dit maakt de natuurlijke O'right shampoo en de haarverzorgingsproducten volledig neutraal en biologisch afbreekbaar. De producten zijn vegan, glutenvrij en niet getest op dieren. Een gezonde en natuurlijke shampoo voor je haar, huid en het milieu.  Dat is ecologisch verantwoord, dat is O'right!

USDA Certified Biobased Product

O'right draagt het label USDA Biobased Product. Dit is een certificaat uitgereikt door het United States Department of Agriculture aan fabrikanten die duurzaam en ecologisch verantwoord produceren. Een biobased product is gemaakt van natuurlijke en recycleerbare materialen uit hernieuwbare bronnen en maakt geen gebruik van aardoliederivaten. Uniek is dat het USDA Biobased programma als enige instantie ter wereld gebruik maakt van een praktische koolstof-14 test om het aandeel van de biologische inhoud van een product te verifiëren en zo de valse 'natuurlijke' claims elimineert! O'right is hierbij koploper met 19 USDA gecertificeerde Biobased producten.

O'right logo new

Ontdek alle producten van O'right in de webshop. #GreenerTogether

O'right product wiel
bottom of page