top of page

Happy Valentine - Speciale aanbiedingen 💘

"Valentijn (Latijn: Valentinus) is de naam van drie of vier heiligen en/of martelaren uit de derde, vierde of vijfde eeuw. Valentijnsdag (14 februari), de feestdag en vermoedelijke sterfdag van Valentinus van Rome (of Terni), wordt in grote delen van de wereld gevierd als de dag der geliefden." (Wikipedia).


Kortom, dé dag om je geliefde in de bloemetjes te zetten of te verrassen met een prachtig cadeau.


Daarom selecteerden we speciaal Medavita Huile d'étoile dreamful, als ideale geschenk voor je haren. Of als het wat intiemer mag zijn, de massage olie van O'right met bijhorende douchegel. Of de ultieme haardroger, Gama IQ met een gratis Curve-O haarborstel. Enj❤y!Huile you be my Valentine?

medavita huile d'etoile

Medavita Huile d' Etoile Dreamful All In One is het droomgeschenk voor je haren. Een ultra-ontwarrende haarcrème voor stralend haar de hele dag door. Super easy om aan te brengen en multifunctioneel: hij ontwart, verzorgt, maakt zacht, anti-frizz, voorkomt gespleten punten, beschermt je haarkleur, geeft volume en model de hele dag.

Daar bij ontvang je gratis een 15ml Huile d' étoile Radiance Revealing Oil voor extra glans.

O'right Massage Oil

O'right massage oil

De natuurlijke massage olie van O'right, op basis van gember of citroengras en munt helpt je te ontspannen, verlicht de spanningen en helpt tegen spiervermoeidheid en stijfheid.

In combinatie met een Green Tea of Peach Blossom bodywash gun je het lichaam een ultiem moment van verwennerij.Gama IQ Rose GoldWerelds lichtste en krachtigste haardroger. 10000rpm en slechts 294g. Met slimme temperatuur en snelheidsregeling, zuinig in verbruik, automatisch diagnosesysteem en automatische filterreiniging. In stijlvolle rosé gouden uitvoering, nu met 25€ korting en een gratis Curve-O & Olivia Garden backstage fohnborstel.Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentarer


bottom of page