NIEUW: The Knot Dr. ® Pijnloos je haar ontwarren!

Ooit al gehoord van 'Naw Tek Tummy'?

The knot dr pro brite fuchsia haarborstelJohn Laverock, aka, The Knot Dr. kroont zichzelf specialist in 'knotectomy' (naw-tek-tummy)... 'Het verwijderen van knopen in haren'. Lang geleden dat we nog eens een fijn (marketing)verhaal achter een goed product hadden gehoord. Hier komt 't.


Het begin


Als kapper en voormalig eigenaar van vooraanstaande salons dacht John Laverock dat hij de uitdaging wel aankon om het haar van zijn kinderen te verzorgen toen hij als alleenstaande vader verder moest. Maar met vijf dochters in huis werd er elke ochtend een ware strijd geleverd om de knopen en klitten uit hun lange lokken te verwijderen. John was vastbesloten om de touwtjes weer in handen te nemen en ging aan de ontwerptafel. Met zijn creativiteit als kapper en technische knowhow ontwierp hij een nieuw type haarborstel die kennis en kwaliteit combineert om optimaal knopen te ontwarren zonder pijn en zonder de haren af te breken. The Knot Dr. werd geboren.

the knot dr pro brite haarborstel pomelo, periwinkle en marine


Knotectomy


Na doortastend onderzoek en massa's testen had John de ultieme oplossing gevonden: een speciale formule die rekening houdt met het gewicht van de borstel, de lengte, de vorm en de stevigheid van de borstelharen. De haarborstels zijn voorzien van het optimale aantal flexibele haren met een groot epoxyballetje aan het uiteinde. Elk haar is op de ideale plaats ingeplant in een zachte en perfect gebalanceerde basis. Dankzij deze wetenschappelijk beproefde technologie glijdt een Knot Dr. haarborstel gemakkelijk door het haar om het pijnloos te ontwarren en glad te maken zonder de haren af te breken.


“Als kapper wilde ik een borstel maken die tijd bespaart en tegelijk het haar op een zachte, pijnloze manier ontwart. Bovendien moest het een borstel zijn die mijn dochters met plezier zouden gebruiken. Toen ik het ontwarringsprobleem van mijn dochters had opgelost, wist ik dat we een borstel hadden bedacht die ook bij professionele kappers en hun klanten in de smaak zou vallen ” (John Laverock) .