Joepiee, terug naar de kapper

Bijgewerkt op: 10 feb. 2021

13 FEBRUARI...


is niet langer de datum van 'verdorie nog snel die bloemen voor valentijn gaan halen'... maar gaat nu de geschiedenis in als de dag dat men zich weer kon laten knippen!


"In mijn tijd toen je naar de kapper ging, toen..."

Jaaaa, toen was het helemaal anders. Want vanaf 13.02.21 zal je geen haren meer in je koffie hebben, want waar je vroeger de wachttijd doodde met zo'n kopje hemels bruin, geldt er nu een 'NoNo' op consumpties. En kom je 10 minuten te vroeg, wat we vroeger zo apprecieerden en gelijk een babbeltje startten, zal je ons nu moeten voorzien van je gebarentaalkunsten terwijl je buiten wacht. - We adviseren je dan wel bij deze winterse temperaturen de haren reeds te wassen, dan hebben wij ze maar af te breken. - Scheelt ook weer een hoop.

Wij kijken er alvast naar uit menig haardos te temmen en meters aan baard en snor richting containerpark te voeren. We geven hieronder een overzicht van de geldende maatregelen vanaf 13.02.21.

terug naar de kapper, 13 februari, la gare du haar, super lang haar

Vanaf 13.02.21...

  • ... ben je bij je kapper enkel welkom op afspraak

  • ... dien je stipt op tijd te komen. Dus niet te vroeg, voor jou gezondheid (want je wacht buiten) en niet te laat voor onze gezondheid (want daar krijgen we stress van).

  • ... krijg je 10m² helemaal voor jezelf, maar behalve stilzitten mag je er niet veel mee doen.

  • ... ga je niet meer in slaap vallen van een boekje, want je krijgt er geen.

  • ... ga je niet meer wakker blijven van een koffie, want je krijgt er geen.

  • ... krijg je in plaats van een kapmantel een donsdeken om, want er moet een venster open.

  • ... gaan we met chirurgische precisie je haren knippen en dus ontsmet je je handen en draag je een mondmasker, net zoals bij een operatie.

Aha, dat laatste is meteen een bruggetje naar het 'verschil der mondmaskers'. Daar lees je alles over in dit bericht. Want, het is verplicht voortaan een gekeurd en gecertificeerd medisch of chirurgisch mondmasker te dragen.


Maak hier alvast je afspraak en lees alle maatregelen.