o'right tree in a bottle caffeine shampoo la gare du haar.

Welkom bij het groenste salon van limburg

​

La Gare du Haar ligt niet ver van het vroegere treinstation van Eksel, what’s in a name... De titel groenste salon kwam er dankzij HLN omdat we de beste zorg voor je haren combineren met duurzaam ondernemen en een professioneel ecologisch verantwoord product gamma. Zo creëren we de mooiste kapsels en haarkleuringen met een langdurig resultaat en zonder je haren te beschadigen. Je kan bij ons ook terecht voor hoofdhuidperikelen en wanneer je irritaties ondervindt of allergisch bent aan synthetische haarverzorgingsproducten.

 

We stellen we alles in het werk om jou een haarfijne ervaring te bieden. ​

​

Welkom!

​

Haarverzorging

​

Zorg voor je haren is een essentieel schoonheidsritueel. Ze zijn een groot deel van je persoonlijkheid. Je haren vertellen veel over jou. Niet alleen je uiterlijk, maar ze geven ook je gezondheid en karakter weer. Kortom, ze verdienen enkel het beste. La Gare du Haar werkt met exclusieve, professionele en duurzame producten waarbij we waken over de integriteit van de merken en trouw blijven aan onze eigen filosofie. Ons haarverzorgingsgamma bevat organisch gecertificeerde ingrediënten en is volledig vrij van overbodige schadelijke additieven zoals parabenen, sulfaten, ftalaten, kleurstoffen, synthetisch parfum en hormoonverstoorder. Gezonde producten voor gezonde haren en bovendien goed voor het milieu. Lees meer over O'right, Medavita en Aloxxi en ontdek het assortiment in het salon of in de webshop.

oright logo.png
Aloxxi.png
Medavita.png
o'right natuurlijke haarproducten bij la gare du haar.
 
 
aloxxi haarkleuring en haarverzorging bij la gare du haar.

Kleuringen

​

Onze professionele permanente en ammoniavrije semi-permanente haarkleuringen staan garant voor 100% grijsdekking met een langdurig resultaat, zonder je haren te beschadigen. Ze zijn vrij van overbodige schadelijke stoffen en niet getest op dieren. We creëren de mooiste fantasietinten en prachtige glanzende kleurencombinaties met lange houdbaarheid. Bij ontkleuring integreren we standaard plex ter bescherming van je haren en bieden we de juiste producten en advies voor kleuronderhoud thuis om optimaal van je haarkleur te genieten.

Aloxxi.png
Medavita.png
 

Treatments

​

Even wegdromen, genieten van de massagezetel en wakker worden met prachtige gezonde glanzende haren. 

​

  • Het RRX repair treatment herstelt beschadigd haar en beschermt het haar  bij ontkleuring. +-90min

​

  • Het Bamboo hydrating treatment is een intense verzorging van de hoofdhuid gecombineerd met een diep voedend masker voor de lengtes voor prachtige glanzende haren. +-90min

​

  • Medavita Prodige is een uiterst krachtige, snelwerkende en intens herstellende lengte behandeling op basis van essentiële proteïnen en aminozuren (de bouwstenen van het haar). Een pure treatment met gezonde , sterke, prachtig glanzende en ultra zachte haren als resultaat. +-90min

​​

Vermeld de gewenste treatment bij het maken van uw afspraak. 

Hairtreatments bij la gare du haar met o'right aloxxi en medavita
 

Haar & hoofdhuid problemen​

​

We behandelen doeltreffend en discreet haar- en hoofdhuid problemen zoals oorzakelijke haaruitval, schilfers, roos, psoriasis, overgevoeligheid, haarbreuk, haar verdunning, droog haar, vet haar, chemisch beschadigd haar, ea. De juiste producten hiervoor vind je ook in de webshop. Uiteraard bieden we hierbij de vereiste discretie. Vermeld dit bij het maken van uw afspraak.  

 

Speciale Aangelegenheden​

​

La Gare du Haar maakt de mooiste kapsels voor speciale aangelegenheden, inclusief make-up. Dit is uiteraard enkel mogelijk op afspraak. U kan bij ons in het salon terecht of u kan ons inhuren als stylist op locatie. Wij zorgen ervoor dat je er op je best uit ziet op jouw special day!

​

  • Opsteken

  • TROUWEN: Bruid / bruidsmeisjes / bruidegom

  • Communie

  • Aangelegenheden op maat

opsteekkapsel, trouw en communie kapsel bij la gare du haar
 
180831 Goji Berry Ultimate Rejuvenating Collection. 01jpg.jpg

Gelaatsverzorging

​

La Gare du Haar biedt ook natuurlijke anti-aging gelaatsverzorging aan op basis ultrasoon gewonnen extract uit de wortel gojibessen en hyaluronzuur voor het opvullen van lijntjes en rimpels.  Dit natuurlijk gewonnen concentraat bevat naast huid verjongende eigenschappen de capaciteit om het verouderingsproces te vertragen en het uiterlijk van de huid nieuw leven in te blazen. Voor een natuurlijke, onberispelijke, stalende en gezonde mooie huid.

 
IMG_9770.jpg

Miss Exclusive​

​

Het meest exclusieve meisje van België wordt gestyled met de haarverzorgingsproducten van Aloxxi, Medavita en O'right.  Miss Exclusive representeert ons land jaarlijks tijdens Miss Earth. Deze globale verkiezing, die deel uitmaakt van de BIG4 is opgezet vanuit het idee om de grote media-aandacht die bij een miss-titel komt kijken aan te wenden voor goede doelen, het milieu en de bescherming van de aarde, evenals de bevordering van het toerisme voor het land van de organisator.

Sasha-Davy-2017-3.jpg

Sasha & Davy

​

Sasha Rosen en Davy 'De Romeo's' Gilles vormen samen het duo Sasha & Davy. Ze treden op in het hele land en zingen ze een mix van eigen nummers en covers in een vloeiende combinatie van pure romantiek en sfeer. Ze zijn beide begaan met het milieu en bewust en gezond leven. Daarom kiezen ze voor hun verzorging en styling voor de producten van O'right!

http://www.sashaendavy.be